L’equip AVANZA

Som un equip de professionals multidisciplinari i especialitzat en l’assistència de persones grans o dependents

Nosaltres

Avanza és una empresa de multiserveis enfocats a la cura integral de les persones de la tercera edat o persones dependents de qualsevol edat. Posem tota la nostra obstinació en què les persones visquin de la millor forma i amb la independència més gran possible.
Creiem en la cura integral de les persones, treballem cada detall en la cura d’una persona gran o dependent i cobrim tots els serveis de necessitats bàsiques a domicili. Tot això ens converteix en una ajuda familiar integral.

Equip

El nostre equip, professional i especialitzat en l’atenció a les persones de la tercera edat i dependents, està format per treballadores socials, tècnics de selecció i assessors familiars, un grup reduït però amb valors molt amplis. Tots estem compromesos amb fer més fàcil i còmoda la vida a les persones amb necessitats especials, treballem sempre des del respecte i amb actitud positiva perquè creiem en els valors de la igualtat i la felicitat, als quals tenen dret totes les persones.

Sempre trobaràs una mà estesa en el moment que la necessitis.

Valors

Per a Avanza, el capital humà és molt important, per això treballem perquè els professionals d’aquest sector obtinguin el reconeixement que es mereixen. Ells són els protagonistes del benestar de les nostres persones grans i persones dependents, hem de valorar i respectar l’esforç i la dedicació que duen a terme per mantenir la part més vulnerable de la nostra societat en un estat de plenitud de vida i saludable.

Per això, tenim molt en compte la logística perquè no hagin de fer desplaçaments massa llargs, oferim la màxima flexibilitat per conciliar la seva vida familiar i la seva vida laboral i els oferim assessorament i acompanyament en qualsevol àmbit laboral i fins i tot personal les 24 hores del dia els 365 dies a l’any.

T’identifiques amb els nostres valors i vols formar part de l’equip Avanza?

Constantment busquem nous membres per al nostre equip. Si els teus valors i motivació encaixen amb el nostres i t’agrada treballar ajudant a la gent gran i persones amb necessitats diverses, t’animem a enviar-nos el teu currículum. Ens encantaria conèixer-te!
Treballa amb nosaltres