Necessites un cuidador o cuidadora per persones grans o amb dependència?

Aquí trobaràs els millors professionals titulats i qualificats

SAD

SERVEI D’ASSISTÈNCIA DOMICILIÀRIA

Assistència a domicili per a gent gran i persones amb dependència. Atendre les necessitats bàsiques de les persones grans és imprescindible perquè gaudeixin d’un bon estat de salut.

SALL

SERVEI D’ASSISTÈNCIA A LA LLAR

Servei d’atenció a domicili. Mantenim l’ordre i la neteja necessaris al domicili per al bon estat emocional de les persones grans o amb dependència.

SUPORT PSICOSOCIAL

FAMILIAR I RELACIONAT AMB L’ENTORN

Atenció i suport psicosocial i emocional a persones grans o amb dependència a través de l’acompanyament per comunicar-se amb els altres, per expressar les emocions, les necessitats o les pors. La comunicació enforteix l’estat anímic.

SERVEIS ADDICIONALS

SERVEIS
EXTERNS

Cuidem la imatge i el benestar de les persones grans o amb dependència per a augmentar-ne l’autoestima. Serveis de perruqueria, fisioterapeuta i podòleg a domicili.

SAM

SERVEI DE
MANTENIMENT

Vetllem per una bona accessibilitat i prevenció de riscos per augmentar la seguretat en el domicili de persones grans o amb dependència.

EMPLEAT DE LA LLAR

SERVEI D’ASSISTÈNCIA DOMICILIÀRIA

Seleccionem les millors cuidadores a domicili per hores o internes per a persones grans o dependents, per al seu benestar i la teva tranquil·litat.

AJUDES TÈCNIQUES

DONEM SUPORT A LA TRAMITACIÓ DELS AJUTS

Proporcionem ajudes tècniques per a una vida quotidiana normal i independent per a persones grans o amb dependència.

Programa una visita d’assessorament gratuïta

Durant la visita d’assessorament podrem conèixer les teves necessitats i les de la teva família. Podrem desenvolupar un pla d’atenció personalitzada. Deixa la teva informació i ens posarem en contacte amb tu.
Sol·licita una visita

El nom Avanza

Ens van avisar per atendre el senyor Juan, la família ens va cridar perquè la situació d’en Juan s’havia deteriorat de manera important.
Quan el vam conèixer, havia deixat de caminar, la seva autoestima estava molt baixa, se sentia gran, esgotat i sense ganes de viure… En Juan s’estava apagant ràpidament.
Vam agafar el repte amb molta esperança i amb la confiança de recuperar en Juan: vam treballar l’alimentació, l’estat físic i sobretot l’estat cognitiu. El nostre ànim i il·lusió van ajudar-lo a recuperar els seus, vam ser el seu punt de suport per a tornar a menjar, caminar, riure i viure.
Ens va quedar la satisfacció que el nostre amic va viure més temps, en millors condicions i va ser feliç, d’alguna forma gràcies a la nostra obstinació.
Aquest cas ens va donar la confiança per poder ajudar a millorar molt la vida de les nostres persones grans. En Juan ens va inspirar i ens va deixar una missió: bolcar-nos a dur a terme ajudes integrals perquè la gent gran pugui millorar la seva qualitat de vida.
A aquesta missió li vam posar un nom, Avanza.

Respecte, atenció, estima, afecte, escolta activa, companyia i qualitat de vida són els valors que ens mouen.

3 raons per escollir-nos

Fomentem l’autonomia i autoestima de les persones grans o amb dependència

Respecte

Respecte a la gent gran, vers el seu ritme, comportament, els seus valors i concepcions, desigs i mancances. Crear pactes és la millor fórmula per obtenir allò que desitgem sense travessar la frontera del que és viable cap al que no ho és. Els més grans tenen dret a escollir com volen viure i creiem que imposar-los els nostres criteris equivaldria a un abús de poder i a una mancança de la seva llibertat.º

Atenció i afecte

L’atenció a les persones grans sempre escoltant-los obertament, amb actitud positiva i sense judicis o prejudicis. Dedicar temps a escoltar el seu estat, les seves vivències o records i els seus desigs, des d’una vessant humana i d’absoluta estima, consideració i proximitat.

Sensibilitat

La gent gran necessita rebre més dosis d’afecte i sensibilitat que en cap altre moment de la seva vida. Malauradament, aquest afecte es pot veure minvat per la falta de temps, el sentit del deure i d’altres motius. Opinem que l’afecte es transmet a través de l’interès cap a allò que viu o sent la gent gran, amb simples mirades, gestos i fortes abraçades.

Treballa amb nosaltres

Vols saber què opinen de nosaltres?

Sóc una persona invident i gràcies als serveis d'Avanza puc desplaçar-me on vulgui fent-me sentir una persona normal. D’aquests anys amb ells, en destacaria la seva humanitat, el seu compromís i la seva professionalitat

Luis López

La professionalitat i l'afecte amb què tracten a la meva mare és digne d'elogiar. La tècnica que la porta, Mercedes, és una gran professional i millor persona, estem molt agraïts a ella i a Avanza.

Josefa Alberola Martínez

Sempre he pogut comptar amb Avanza donant sempre el màxim de si per atendre a la meva mare quan ho he necessitat.

Josep Villanueva

Fa uns mesos que vaig arribar a Palau. Com que jo sola no puc fer les tasques de la llar vaig contactar amb AVANZA per demanar-los un cop de mà. Ells em van enviar a una persona encantadora, Haja Hasi, la meva àngel de la guarda. Amb l'experiència que tinc no dubtaria a recomanar els serveis d'Avanza.

Olga Camello